De wijnen van La Coupole zijn herkenbaar aan hun kruidige en fruitige aroma en smaak. De wijnen worden verkocht door Wijnbeurs en staan garant voor een goede kwaliteit. La Coupole wijn komt uit de wijnstreek Pays d’Oc. De wijnstreek brengt zeer goede wijn uit. De stijl van deze wijn zijn gebaseerd op klassiekers uit meer bekende en exclusieve wijnstreken. Tegelijk doen we de wijn echt tekort als we ze typeren als kopieën. Ze hebben uiteindelijk een prachtige eigen identiteit.

La Coupole maakt een paar soorten wijnen. De La Coupole Bâtard du pape is op dit moment wellicht de meest verkochte wijn. Het is een rode La Couple wijn die gebaseerd is op châteauneuf du pape. De wijn is gemaakt van dezelfde druiven (Syrah Grenache Mourvedre) en dezelfde traditionele wijze gemaakt.

De wijngaarden van La Coupole liggen tussen Carcassonne en Béziers. De druiven Syrah, Grenache, Chardonnay en Viognier groeien hier prachtige en zorgen voor rijk gefruite wijnen.

Bij de Wijnbeurs is het mogelijk om wijnabbonnemente af te sluiten. Op deze manier heb je altijd je favoriete wijn voor de beste prijs in huis. Zo is er ook een La Coupole wijn abonnement. Zeer de moeite waard om te bekijken!

La Coupole Prestige-du-Pape

Het is wel duidelijk waar de naam van deze wijn naar verwijst. Het is de bedoeling van de wijnmaker om te verwijzen naar de bekende Chateauneuf de Pape wijnen. De wijn heeft dezelfde stijl, fruitigheid en kruidigheid. Daarnaast is de wijn op dezelfde manier gemaakt. Het zorgt er voor de we hier met een serieus goede wijn te maken hebben. De wijn heeft grote gelijkenissen met zijn voorbeeld. De prijs is alleen veel aantrekkelijker. 

La Coupole ‘Riche Blanc’ Chardonnay-Viognier

Naast de rode wijn maakt La Coupole ook witte wijn. Deze is gemaakt van de druiven Chardonnay en Vognier. Twee druiven die het heel goed doen in deze streek en waarvan prachtige fruitige wijn gemaakt wordt. 

La Coupole Bâtard du Pape

Net zoals de Prestige is de La Coupole bâtard du pape wijn ook gebaseerd op Châteauneuf du Pape uit de Rhone. Het Franse woord Bâtard betekent bastaard en zo een verwijzing naar zijn grote voorbeeld. La Coupole bâtard du pape wordt gemaakt van Syrah, Mourvedre en Grenache. Het zijn de typise druiven die ook in de meeste Châteauneuf du Pape wijnen verwerkt worden.

Pays d’Oc

De Pays d’Oc wijnstreek is een van de rijkste wijngebieden in Frankrijk. Het gebied strekt zich uit over de hele zuidwestkust van het land, van de Atlantische Oceaan tot aan de Pyreneeën. Pays d’Oc wijnen worden gemaakt van een breed scala aan druiven, en ze hebben een krachtige, robuuste smaak. Pays d’Oc is vermaard om zijn rode wijnen, maar er worden ook verschillende goede witte wijnen gemaakt. pays d’oc wijnen zijn perfecte partners voor gerechten met veel kruidigheid of pittigheid, en ze kunnen ook goed staan alleen als aperitief. Of je nu op zoek bent naar een fruitige, lichte pays d’oc of een donkere, krachtige versie, er is vast wel een pays d’oc wijnstreek die perfect bij je past. Uit deze wijnstreek komen veel wijnen die lijken op klassieke wijnen uit andere wijnstreken. De wijnen worden vaak op dezelfde traditionele wijze gemaakt.

Casa Safra wijnen

Casa Safra is een van de meest prestigieuze wijnhuizen in heel Spanje. Het werd opgericht door ondernemers die zich oorspronkelijk in de buurt van Valencia hadden gevestigd, maar later hun activiteiten verspreidden over Sorcerer's Land na een succesvolle groei, en...

Louis Roederer champagne

Louis Roederer is de naam van een champagnehuis, eigenlijk "Champagne Louis Roederer" dat in Reims is gevestigd. Het huis is een van de oudste onder de champagnehuizen en werd in 1776 als Dubois Père & Fils opgericht. In 1833 erfde Louis Roederer het bedrijf en...

Georges Clement

Het familiehuis Georges Clement is gelegen in het dorpje Mareuil-sur-Aÿ in het hart van de Champagne en verbouwd de drie bekende Champagne druiven: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Chardonnay geeft finesse en frisheid, Pinot Noir structuur en kracht en Pinot...